1xbet

1xbet

Bookmaker firma 1xbet har en historie som går tilbake til 2007. Siden dagen det ble grunnlagt er det i en konstant utvikling og når nye – stadig mere krevende kunder. Per i dag kan man med fult ansvar si at firmaet er blant de ledende bedriftene innen bransjen. Det skiller seg ut blant annet med det store antallet av spillepunkter, rekord store antallet med fast ansatte innen bransjen, moderne mobilnettside og apper som fungerer på flere systemer.

Det er ikke fra nå av at vi vet at for å tiltrekke seg kunder må man ha noe å friste de med. Bookmaker firma konkurrer stadig om nye kunder ved å tilby innovative løsninger. Konkurransedyktige odds, hensyn til hver detalj i mobile versjoner og apper samt tilgjengelighet og klarhet for å hjelpe kunden er noen av de avgjørende aspektene som bestemmer hvilket bookmaker firma den potensielle kunden velger. Men det viktigste og mest attraktive er uansett….bonuser! Hva slags bonuser tilbyr 1xbet sine kunder?

1xbet registrering – bet 100 €/$ »

For å møte forventingene til kundene 1xbet tilbyr en rekke med attraktive bonuser både til nye og gamle kunder. Nye kunder kan forvente en bonus som tilbys av nesten alle bookmaker firma i verden – bonus ved første innbetaling. Kunder som innbetaler penger på 1xbet konto for første gang kan forvente en dobling av innskuddet helt opptil 100 EUR!

Innskuddsbonus hos 1xbet tildeles automatisk etter første innbetaling, en ekstra bekvemmelighet er muligheten til å innbetale penger gjennom internett lommebøker som f.eks. Skrill. For å kunne utbetale bonus beløpet mottatt gjennom dette tilbudet må man omsette bonus beløpet 5 ganger – som i forhold til typiske bookmaker standarder er ganske lite. Det eneste ekstra kravet til omsetting av bonus beløpet hos 1xbet er det at man må plassere 3 seksjoner på kupongen på minimum @1.40 hver. Det finnes imidlertid ingen begrensinger i forhold til idrett eller hva man tipper på – noe som kan ansees som en stor pluss.

I tillegg til den omtalte bonusen ved første innbetaling – noe nesten hver bookmaker har i sitt tilbud – har 1xbet også sine egne, originale bonuser. Blant de telles helt sikkert bonusen “Lucky Friday” som gir muligheten til å øke innskuddet gitt at det blir gjort på fredag! En annen bonus verdt å nevne er “Serie A” hvor man kan få, som selve navnet tyder på, ekstra benefitter for å tippe på møter i den høyeste divisjonen i Italia.

1xbet tilbyr sine kunder en rekke med bonuser tilgjengelige kun på 1xbet, så kalte: “TOTO” bonuser. Bonuser “TOTO” hos 1xbet gjelder ulike sportshendelser innenfor mange idretter. “TOTO” bonuser går ut på en riktig tipping av en gruppe med møter indikert av 1xbet, som gir muligheten til å vinne en pengepremie bestemt av 1xbet.

Partners: 1xbet Hindi – hi-bookmaker.com, 1xbet Egypt – ar-bookmaker.com

1xbet
5 (100%) 1 vote