888sport betalinger

888sport payments Ulike metoder for betaling og depositum

888sport er meget moderne i flere aspekter og godt forvaltet, selv om kurstilbudet ikke er attraktivt (bortsett fra Premier League der kurs fra britiske bookmakere alltid er beste).
Det som bookmakerodds har vært ledende fra begynnelsen av i, er bl.a. tilstedeværelse på nett og meget moderne måter å akseptere brukeres betalinger på. Firmaet er meget rask når det gjelder både depositumer, dvs. innbetaling av midler til egen konto for å vedde etterpå og utbetalinger ved vunnet odds.

888sport bruker de fleste moderne betalingsalternativene der mesteparten er online betaling. Bortsett fra systemer for umiddelbar betaling aksepterer man også sjekker eller betaling som paypal, yetipay, bluecash o.l. Brukeren kan selvfølgelig også utføre vanlig kontantbetaling til mottakerens konto med relevante opplysninger på et generert betalingsskjema som aksepteres i bank og post. En spiller som kan utbetale midler fra sin konto må selvfølgelig oppfylle noen bestemte vilkår som er forhåndsfastsatt og tilgjengeliggjort av bookmakeren i hver etappe av spillet.

888sport betalinger
4 (80%) 3 votes